LAPSZEMLE

10698423_711575135557409_782120704324598862_n“…Az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége megkereséssel fordult a Nemzeti Nyomozó Irodához, miszerint az országunkba érkezése után nem sokkal eltűnt egy amerikai állampolgár. A férfi neve: Carlos Ray „Chuck” Norris Jr. (alias „Chuck Norris” harcművész és színész.) Utolsó ismert tartózkodási helye: Az Országház, protokolláris esemény….”

PESTI BULVÁR:
A szeretet és béke misszionáriusaként Budapestre látogat Chuck Norris amerikai harcművész és színész. Külföldi tudósítónknak még a new yorki LaGuardia repülőtéren sikerült néhány szó erejéig beszélgetésbe elegyednie az ismert színésszel, aki nem árulta el jövetele célját, csak rejtélyes utalásokat tett utazásáról. (2019.01.01)

MAGYAR NEMZET:
A szeretet és béke misszionáriusaként Budapestre látogatott Chuck Norris amerikai harcművész és színész. A helyszínen tartózkodó tudósítónknak a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren sikerült néhány szó erejéig beszélgetésbe elegyednie az ismert színésszel, aki elárulta jövetele célját, miszerint Orbán Viktor miniszterelnöknek tenne fel kérdéseket, és váltana vele néhány szót a magyar demokrácia jelenlegi helyzetéről. (2019.01.02)

MAGYAR TÁVIRAT IRODA (MTI):
Az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége megkereséssel fordult a Nemzeti Nyomozó Irodához, miszerint az országunkba érkezése után nem sokkal eltűnt egy amerikai állampolgár.
A férfi neve: Carlos Ray „Chuck” Norris Jr. (alias „Chuck Norris” harcművész és színész.)
Utolsó ismert tartózkodási helye: Az Országház, protokolláris esemény.
Az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége ezúton kér mindenki, hogy aki látja a keresett személy, értesítse a TEK-et, az FBI-t, a NATO-t, az ISIS-t, és a közelben tartózkodó szolgálaton kívüli speciális kommandós egységeket. (2019.01.03)

A mohácsi rendőrök még január 5-én találtak rá egy feltehetően vízbe fulladt férfi holttestére a Duna mohácsi szakaszán.
A férfi körülbelül 70-75 éves kisportolt testalkatú.
A helyszíni szemle adatai szerint bűncselekményre vagy idegenkezűségre utaló körülmény nem volt megállapítható.
Az eddigi vizsgálatok szerint, holttestben található 9-mm-es pisztolylőszerek, és beletört harcászati kések valószínűleg már a vízbe fulladás után, a mederben történő sodródáskor kerültek a testbe. Azt viszont nem tudják, ki volt az illető. (2019.01.05)

-hajekcsaba-

Facebook Comments