DEMOKRATIKUS HALÁLESET

tek3

FRISS HÍR: A TEK AKCIÓZOTT BAJÁN. Ma délelőtt izgalmas rendészeti akció szemtanúi lehettek a bajai polgárok. A Terrorelhárítási Központ (TEK) nagy erőkkel vonult fel a Bács-Kiskun megyei város közkedvelt sétáló utcájában.
A nevét büszkén vállaló Rogácsi Gáborné (Katika néni, Nemzeti Utcai Narancsárus) bejelentése nyomán érkeztek, akinek feltűnt egy hatalmas bőröndöt cipelő – feltűnően egy romkocsmákat látogató egyén jegyeit viselő – férfi antiszociális viselkedése, ezért hívta a – 2019-óta – minden narancsba beszerelt nyomkövető- és vészhívó rendszer segítségével a rendőri szerveket.
Elmondása szerint, a férfi nem tanúsított tisztelettudó magatartást (sőt, elfordította a fejét) amikor elhaladt Orbán Viktor életnagyságú (3 és fél méter magas, az örökös tiszteletbeli polgármester, országgyűlési képviselő, és a Nemzeti Cukrász Egyesület Elnöke, Zsigó Róbert tiszteletére, stílszerűen zserbóból készült) szobra mellett.
A TEK két páncélozott gépjárműve, és a közeli Szentháromság térre telepített nehézütege biztosította az akciót, amely során néhány 20 milliméteres gépágyúlövedékkel lelassították, majd az Ukrajna felé irányuló exportból hirtelen visszarendelt tankok megérkeztekor – az utat elállva – megállásra kényszerítették a gyanúsítottat, két ittas kerékpárost, egy az iszonyattól abban a minutumban megbarnult szőke felszolgálót a legközelebbi cukrászda teraszán, és Belvárosi Szent Péter és Szent Pál-templom, a zajra egy tömjénfüstölővel kirontó meztelen plébánosát (a mögötte kirohanó meztelen hölgyet a TEK emberei hatástalanították, holléte és személyazonossága ismeretlen).
(A harcászati nehézgépjárművek, és a tüzérség kisebb károkat okozott a belváros eredeti mediterrán építészeti egységeiben, de a KÖZGÉP Zrt. 18,5 milliárd forintért azonnali felújítást ígért, ezzel megnyerte a közbeszerzési pályázatot a városi illetőségű Jónás Mihály kőműves előtt, aki gyanúsan olcsó, 235 millió forintos ajánlatot tett.)
Miután a TEK által fogadott alvállalkozó 123 millió forintért eltávolította a 150 méteres távolság, és a leadott lövés miatt totálkárossá vált nehézpáncélos maradványait a gyanúsítottról, megkezdődött a helyszínelés, és a bizonyítékok begyűjtése.
A TEK helyszínen lévő szóvivője minden sajtóképviselőnek és térfigyelő kamerának elmondta, hogy a rommá vált T-72-es alatt megtalálták a ránézésre csak könnyebb sérüléseket szerzett, 5 és fél négyzetméteren elfekvő tetemet, aki a független igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint nem a rendészeti szervek, hanem a cipelt bőrönd súlya miatt kialakult akut szívelégtelenségben hunyt el.
Mindenkit meglepett azonban a bőrönd tartalma, amely különféle betiltott, és megszűnt magyarországi pártok (még a anti-demokratikus többpártrendszer idejéből) irodáinak információs tábláit tartalmazta. Volt ott MSZP, JOBBIK, LMP logós tábla, Pártiroda feliratok és más tájékoztató anyagok.
A szóvivő elmondta, hogy ezeket már korábban begyűjtötték, a MVM Paksi Atomerőmű Zrt., Orbán Viktor Blokk-jába szállították, ahol mint veszélyes hulladékokat, a politikai krematóriumban szándékoztak megsemmisíteni. Az elkövető onnan tulajdonította el egy – az azonnal elrendelt leltározásnál -, a szekrényből kihulló, egyértelműen baloldali kötődésű takarítónő segítségével.
A nyomozás során fény derült arra, hogy az elhunyt norvég származású civil aktivista ezeket a paksi atomerőmű használt fűtőelemeiből emelt – az országot az Európai Unióból beszivárgó, magukat veszélyes bankárnak álcázó pálinka-tolvajok ellen épült – védőfal mögé szerette volna kicsempészni. Ugyanis a züllött nyugati demokrácia mákonya, a halódó liberális demokrácia tudatlan polgárai – akik ráadásul nem is katolikus sámánhívők – jó pénzért vásárolják a virágzó magyar illiberális demokrácia előtti dekadens idők relikviáit, így a megszűnt pártokra emlékeztető mindenféle kegytárgyat, emléket (mint korábban ugyanitt a volt kommunista rendszer emlékeit).
Szerencsére Katika néni (Nemzeti Utcai Narancsárus) ébersége, a vezér tévedhetetlenségébe vetett hite, a polgári elkötelezettsége leleplezte, és a TEK mindenkit óvó keze lecsapott, megsemmisítette a beszivárgó nyugati aktivisták újabb akcióját.

-hajekcsaba-

Facebook Comments