S(Z)AVAZZ!

VOTE2063. május 31.
Választások napjára ébred az Ország (…és Orbán Viktor 100. születésnapját ünnepli).
Csütörtök. Munkanap.

Kövér László (az Országgyűlés Örökös Elnöke) 2063. május 30-án, 23.55 perckor alkotnivágyóan ébredt a budai vár valamikori tróntermében kialakított rezidenciájában, és azonnal megalkotta a 2063. évi I. törvényt az országgyűlési képviselők választásáról (amely a 2011. évi CCIII. törvény „az országgyűlési képviselők választásáról” 463. módosítása után, önálló évszámmal jelenik meg).
Nem akarta elkapkodni, de tudta, hogy néhány órán belül születésnapjára ébred Orbán Viktor, és e nemes napra ajándékot szánt neki.

Kövér László (az Országgyűlés Örökös Elnöke), így a 23.56 perckor papírra vetett törvényt 2063. május 31-én 8.00 perckor a Parlament elé terjesztette és 2063. május 31-én 8.10 perckor egyhangúlag elfogadta magával.
A képviselők 9.00-kor érkeztek munkahelyükre, így egy igen friss törvényt kihirdetésének örvendhettek (a közös reggeli nagy tapstól elfáradva 9.15-kor már reggeliztek).

A 2063. évi I. törvény (az országgyűlési képviselők választásáról) döbbenetes változásokat hozott a magyar demokrácia életébe.
Miután a 2011. évi CCIII. törvény „az országgyűlési képviselők választásáról” 413. módosítása elrendelte, hogy a választások munkanapokon, 8.00 óra, és folyó nap 8.05 óra között bonyolódjanak, a 2011. évi CCIII. törvény „az országgyűlési képviselők választásáról” 454. módosítása már lehetővé tette a munkaadóknak, az e napra szabadságot kérő munkavállalók azonnali, indoklás nélküli elbocsátását.

A törvénykezés urai a következő alkalom tapasztalatait leszűrve úgy ítélték meg, hogy az országgyűlési képviselők választásán oly kevesen jelennek meg, ami már az általános elégedettség félreérthetetlen jele a regnáló hatalom felé, így a 2011. évi CCIII. törvény „az országgyűlési képviselők választásáról” 463. módosítása (utolsó e néven) olybá módosította a választás kiírásának menetét, hogy Orbán Viktor a Napkirály, és Kövér László (az Országgyűlés Örökös Elnöke), a jól ismert Máriás nevű kártyajátékkal dönthessék el, hogy a kiírása megtörténjen-e vagy sem.
Ha Orbán Viktor a Napkirály győz, akkor nem, ha viszont Kövér László (az Országgyűlés Örökös Elnöke), akkor Orbán Viktor (A Napkirály) eldöntheti, hogy ki győzött. Ha szerinte Kövér László (az Országgyűlés Örökös Elnöke), akkor talán igen, talán nem.
Hosszú évek teltek el úgy, hogy Orbán Viktor nem szeretett veszíteni.
Sose.
De Orbán Viktor 2063. május 30-án kicsit felöntött a garatra, amikor a Szent Jobb megtalálásának Ünnepén, a teljes baráti körével kényelmesen beült az első gépjárműve hátsó ülésére (egy Polski Fiat 125-ös, amely a Nemzeti Múzeumban van kiállítva), és ott mindketten nekiláttak az az országgyűlési képviselők választásáról szóló kártyapartinak.
Talán vesztett, talán nyert, de a szabadságharc pálinkájának hevében úgy döntött, hogy lévén másnap születésnapja lesz, így ezt a partit Lacinak adja, és a férfiszeretet brezsnyevi csókjával átruházta a döntés jogát.
Ennek hatására Kövér László (az Országgyűlés Örökös Elnöke) 2063. május 30-án, 23.55 perckor, a budai vár valamikori tróntermében kialakított rezidenciájában, 2063. évi I. törvény „az országgyűlési képviselők választásáról” néven történelmit alkotott, és papírra vetette javaslatát.
2063. május 31-én, csütörtökön, reggel 8.00 és 8.05 között országgyűlési képviselőket választhat a nép.
2063. évi I. törvényt (az országgyűlési képviselők választásáról) 2063. május 31-én 8.10 perckor egyhangúlag elfogadta, és Orbán Viktor aláírta.
A Választásokon a Nép nem jelent meg (…lusta dögök)

-hajekcsaba-

Facebook Comments